phone
За поръчки0889 33 77 35

За нас


Trevichka.com е проект на агроаптека Макадамия 05. Целта ни е да предложим на едно място всичко необходимо за изграждането на перфектния тревен килим за вашия дом, хотел, градина, парк или друга площ, която сте решили да затревите. 

Ще ви предложим на едно място малки и големи разфасовки на хоби и професионални семена за райграс и разнообразие от тревни смеси, Освен семената обаче тревните площи се нуждаят от наторяване, третиране с препарати, напояване, както и физическа обработка и поддръжка, за тази цел сме подбрали подходящи препарати, торове и техника.

В агроаптек Макадамия 05 гр. Пловдив, както и от онлайн магазин agroapteki.com, може да видите цялата гама продукти предалгана в подкрепа на малки и големи фвермери.


В агроаптеката ще намерите хоби и професионални семена от водещи български и чуждестранни компании. Семената са сертифицирани и с гарантирано качество, на най-добри цени. В агроаптеката в гр. Пловдив ще ви предложим всички видове био, органични и други торове, подобрители, адюванти нужни за една добра и високодобивна селскостопанска продукция. 

От аграрна аптекаМакадамия може да закупите и градински инвентар, както за хоби градинари, така и за професионални производители на сескостопанска продукция.

В агроаптеката ще намерите и препарати за растителна защита на водещи световни и български производители, отговарящи на всички стандарти и изисквания на всички наредби за сеслкостопанска продукция. продуктите са лицензирани и сертифицирани.

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива